Bilsyn

Hos Dueholm autoværksted i Skive er vi specialister i klargøring til bilsyn af alle biler uanset mærke, model og årgang. Er det ved at være tid til det periodiske syn af din bil, ser vi den gerne efter i alle kroge, så den kan bestå en efterfølgende synstest. Vi har mange års erfaring og ved derfor, hvilke kriterier en bil skal leve op til for at gå igennem.

​Ved et bilsyn er det vigtigt, at din bil er helt i orden. Ellers består den ikke. Vi tilbyder gode priser på klargøring til syn af din bil, så du er sikker på, at din bil lever op til de gældende krav. Vi giver et uforpligtende tilbud på opgaven og kan hurtigt iværksætte eventuelle fejl og mangler, hvis dette ønskes.

Hvad koster et bilsyn? – hvornår og hvor ofte?

Det koster typisk i omegnen af 400-450 kr. En bil skal synes 4 år efter, at den er indregistreret første gang.​ Efterfølgende er det hvert andet år, at den skal til et obligatorisk tjek hos en synshal. Du kan altid tjekke din nummerplade for en pris og se, hvad det koster for en bil af din størrelse.

Er du ikke sikker på, at din bil kan klare et bilsyn, bør du lade tvivlen komme dig til gode og få os professionelle til at se på den. Klarer den ikke synet flere gange, kan du ikke køre i din bil. Gør det derfor rigtigt fra starten, så du er sikker på, at du ikke går forgæves op til prøve.

​Få et tilbud på klargøring af din bil

Skal vi se på din bil forud for et kommende bilsyn? Kontakt os for en nærmere aftale, så vi kan se på din bil og derefter vurdere, hvad det vil koste at udbedre skader og fejl. Kontakt os på telefon 40 85 45 11 eller skriv til os på dueholmhansen@gmail.com.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du en tid til service? Få et godt tilbud på telefon 40 85 45 11 eller skriv til os på dueholmhansen@gmail.com.​

Vi reparerer alle bilmærker