Reparationer og service

Søger du kompetent bilservice i Skive, er vi hos Dueholm biler eksperter i alle former for service af biler. Trænger din bil til et serviceeftersyn, eller skal du måske snart have et syn af din bil? Lad os hjælpe dig med at gå din bil efter i sømmene, så den kan bestå det periodiske bilsyn.

​Når det kommer til bilservice, er vi et yderst kvalitetsbevidst autoværksted, der har fokus på at servicere og reparere biler i høj kvalitet, så du kan blive sikkert kørende igen. Vi anvender gode og anerkendte reservedele og kan stå inde for kvaliteten af det udførte arbejde.

​Hvad koster bilservice? – hvornår og hvor ofte?

En bilservice koster alt fra 800 kr. til flere tusinde. Det kommer helt an på, hvor langt bilen har kørt.​ Er det den allerførste service, er det typisk ret billigt alt efter mærke og model. Men har du en større bil, og skal der udføres en masse reparationer og udskiftninger af gear og tandrem, koster det mere end et lille serviceeftersyn.

Din bil skal typisk tjekkes efter hver 15-20.000 kilometer eller én gang om året. Vi tilbyder gode priser på bilservice og giver dig altid et prisoverslag, før vi begynder på opgaven. Er din bil i stykker, eller skal den blot ses efter, er vi klar til at hjælpe dig med service i høj kvalitet.

Kontakt os for en nærmere aftale

Skal vi se nærmere på din bil, er du velkommen til at kontakte os for en bilservice. Du kan ringe til os på telefon 40 85 45 11 eller skrive til os på dueholmhansen@gmail.com.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du en tid til service? Få et godt tilbud på telefon 40 85 45 11 eller skriv til os på dueholmhansen@gmail.com.​

Vi reparerer alle bilmærker